V PLZNI OD ROKU 1869

Historie dnešního Gambrinusu začala před 140 lety. Za 140 let si konzumenti mohli pochutnat na více než 20 miliardách půllitrů. Takové množství piva by jeden z nejlepších českých výčepních čepoval v kuse 4 528 let (1 pivo za 7 vteřin).

„Díky klasické technologii při výrobě, tedy vaření výhradně z ječného sladu, chmele a vody, a zaručení vysoké kvality piva díky použití moderních zařízení, si pivo získalo velkou oblibu a dnes každé čtvrté prodané pivo v Česku nese jméno Gambrinus,“ říká Jan Hlaváček, vrchní sládek Gambrinusu, jehož podpis nese každá láhev a plechovka s tímto nejoblíbenějším českým pivem.

Od loňského podzimu je na trhu nové pivo Gambrinus 11° Excelent, který je díky úspěchům příjemným dárkem ke 150. výročí. Gambrinus 11° Excelent se stal během prvních měsíců od svého uvedení na trh jedničkou v segmentu jedenáctistupňových piv a nedávno si odnesla vítězství ze soutěže Volba spotřebitelů v kategorii pivo.

Více zde: www.gambrinus.cz

Odkud pochází?

Kde jinde než v Plzni.

Jaká piva můžete ochutnat?

  • GABRINUS NEPASTERIZOVANÁ 11
    Nová Gambrinus jedenáctka je skvělou volbou pro ty, kdo si chtějí plnými doušky užít výraznou a plnou chuť ležáku. Je dokonale pitelným ležákem, který je výsledkem desítek let zkušeností as současně i dárkem našich mistrů sládků k 150. výročí pivovaru! I ten se samozřejmě může díky zachování varného procesu a použití výhradně českých surovin pyšnit označením „České pivo“.
    EPM 11°, 4,6 % obj. alk.
  • GAMBRINUS ORIGINÁL 10
    I mimo hospodu naše desítka spolehlivě osvěží. V každé várce vyvažujeme ten správný poměr vlastního českého sladu a chmelové odrůdy Sládek, aby chutnala stejně od prvního do posledního doušku a vybízela k dalšímu napití.
    EPM 10°, 4,1 % obj. alk.