BŘECLAVSKÉ PIVO S DLOUHOLETOU TRADICÍ

Břeclav a pivovarnická výroba patří již od nepaměti nerozlučně k sobě. Pivo se zde vždy vařilo a místní na něj byli vždy patřičně hrdí. Pivo se zde vařilo již od poloviny 14 st. až do roku 1998, kdy byl pivovar zprivatizován a došlo k ukončení výroby piva. Až roku 2013 se opět podařilo provoz v Zámeckém pivovaru obnovit a navázat na dlouholetou tradici a věhlas břeclavského piva.

Dnes si díky tomu můžete pochutnat na pivech vařených staročeskou metodou za použití výhradně českých surovin. Více než na množství přitom dbají na kvalitu samotných produktů.

Více zde: www.pivovarbreclav.cz

Odkud pochází?

Pivovar se nachází v historické budově pivovaru v Břeclavi

Jaká piva můžete ochutnat?

  • BŘECLAVSKÝ KANEC 12°
    Světlý ležák, který vás zaujme sytou barvou, hustou bílou pěnou a vyváženou chutí s jemným řízem. Dekonce na dva rmuty, to je kouzlo staročeské receptury tohoto prémiového piva. Všechny složky jsou výhradně domácího původu. Kvašení probíhá v otevřených kádích a v ležáckých tancích zraje 8 – 10 týdnů.
    12°; 5% alk. obj.
    Slad: plzeňský a mnichovský
    Chmel: sládek, žatecký poloraný červeňák
  • SVATOVÁCLAVSKÝ SPECIÁL
    Svatováclavské polotmavé silné pivo s obsahem alkoholu 5,2 % obj. vyznačující se mírně karamelovou příchutí a vůní s jemnou vyváženou hořkostí. Tento speciál byl vyroben k příležitosti svátku Svatého Václava.
    13° 5,2 % alk. obj.
    Nefiltrované, nepasterizované
  • EXTRA CHMELENÝ SPECIÁL IPL 13°
    India Pale Ale.
    13°